Polibevit

Emri i mbrojtur: POLIBEVIT® Emri gjenerik: kompleks i vitaminave të grupit B Veprimi terapeutik: mungese e vitaminave të grupit B Forma, fortës...

Read More

Polibevit

stomatidin

Emri i mbrojtur: STOMATIDIN® Emri gjenerik: heksetidinë Veprimi terapeutik: antiseptik oral Forma, fortësia dhe paketimi: Solucion oral, 0.1%, ...

Read More

Stomatidin

Royal jelly

Emri i mbrojtur: ROYAL JELLY Emri gjenerik: majë mjalti Veprimi terapeutik: suplement ushqimor Forma, fortësia dhe paketimi: kaps. të buta 24 x 200...

Read More

Royal Jelly